Spræng-god levering med TNT

23 oktober 2018
Anders Lundtang Hansen
Spræng-god levering med TNT

Ingen grund til bekymring, vi hentyder ikke til, at man skal til at sende sprængfarlig materiale med posten, det ville nemlig være decideret ulovligt.

Vores overskrift her til denne artikel er ganske enkelt en indirekte opfordring til, at man skal vælge logistik-firmaet TNT som dem, der skal stå for din pakkelevering med videre, som er det i din private sammenhæng, enmandsfirmaet eller større virksomhed.

TNT er nemlig – udover at være forkortelsen på en art dynamit og en TV-kanal, der før i tiden var kendt for at sende gamle film – et leveringsfirma med stolte traditioner, der trækker tråde tilbage til 1940’erne.

Med deres store anciennitet og kendskabet til markedet og tilpasning til selvsamme vil du altid kunne være sikker på, at din levering vil komme godt fra start til slut, når mellemmanden hedder TNT.

Transportfirmaet blev lanceret helt tilbage i 1946 i Holland, og det kan forklare, hvorfor farverne på specielt leveringsbilerne er så udpræget orange, da Holland har stor relation til lige dén farve.

Det fulde navne på distributionsfirmaet her er faktisk ikke kun TNT. Deres hele navn er TNT Express Worldwide, hvilket siger noget om deres ambitionsniveau og mål: At levere kvikt og effektivt over hele verden, hvis muligt.

Virksomhedsformen kendetegner faktisk den model, som man kender det fra flere firmaer i samme branche:

Pakker bliver indleveret til et lokalt varehus, hvorfra et sendebud samler pakkerne og andre leveringer sammen i de – i denne sammenhæng – karakteristiske orange varebiler og køre ud med pakkerne til de relevante og tiltænkte adresser.

Man kan som kunde vælge, om pakken skal leveres på ens private adresse, en anden adresse eller ved en mellemstation, hvor man så kan afvente leveringen.

Dette er en smart løsning for både effektiviseringen af leveringen, men også til gavn for kunden, så man kan hente pakken, når det passer en selv, og ikke partout skulle befinde sig derhjemme hele dagen og vente på en pakke.

Flere Nyheder