Skræddersyet slikkepind med logo!

19 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Vil du forkæle kunder eller gæster med noget helt særligt? Så skal du overveje en slikkepind med logo. Almindelige slikkepinde siger dig nok ikke så meget.

Men personlige slikkepinde med dit eget motiv, tekst eller logo er helt fantastiske. Det er en god måde at personliggøre din fest eller fremhæve dit brand.

Vil du vide mere om de populære slikkepinde? Læs med her, og få tre gode grunde til at vælge dem til din fest eller event – og endnu vigtigere, find ud af hvor du kan købe dem henne!

1. Et perfekt og personligt touch

Vil du gerne gøre noget ekstra særligt til din fest? Så skal du vælge fine slikkepinde som bordkort. Få dekoreret hver af dem med gæstens navn. De kan også bruges til et event i butik eller hos en virksomhed. Her kan de udsmykkes med dit firmalogo eller navnet på dit firma. Det er en god måde at få kunderne til at huske dig på. 

2. Kan bruges til mange anledninger

Slikkepindene med logo matcher mange festlige anledninger. Det kan være alt fra en børnefødselsdag eller konfirmation til en rund fødselsdag eller et jubilæum. Der er mange muligheder. Slikkepinde kan pryde bordet, fungere som drinkspynt eller som et smukt element i en dessert. 

3. Flot og spiselig pynt 

Slikkepinde med logo er både flotte og spiselige. De er derfor den helt perfekte bordpynt. Det kan være på selve bordet, hvor gæsterne sidder. De kan bruges som bordkort eller i forskellige dekorationer på bordet. De kan også være en del af et “slikbord” til en barnedåb eller en børnefødselsdag. 

Køb slikkepinde med logo online

Hvor shopper du perfekte og lækre slikkepind med logo? Der er ikke mange steder, hvor du kan få dem lavet. Men der findes nogle online forhandlere, der producerer dem. Helt specielt efter dine personlige ønsker. 

Flere Nyheder