Skal du svømme i overhalingsbanen?

Skal du svømme i overhalingsbanen?

Gider du at vinterbade?

Det er blevet lidt populært at vinterbade. Nogle mennesker påstår helt oprigtigt, at de nyder at sænke deres krop ned i vand, som er tæt på frysepunktet. Først har de selvfølgelig lige hakket hul i isen, men det er jo bare en del af charmen! 

Hvad vil du selv foretrække – iskoldt vand eller vand som er dejligt tempereret, og en lufttemperatur som er på den rigtige side af 25 grader?

Tag dog på træningslejr om vinteren

Hvis du svømmer meget, og måske endda på eliteniveau, så nyder du sikkert at svømme i nogle rare omgivelser. I Danmark er det hele lidt gråt og trist om efteråret og om vinteren, og så er det dejligt at komme et sted hen, hvor det er mere sommer end vinter.

Derfor burde du og din svømmeklub tage på en veltilrettelagt træningslejr. Så behøver I ikke nøjes med den samme svømmehal, som I altid benytter. Kort sagt så kan I få et skud vitaminer af varme, sol og dejlige tempererede svømmebassiner.

Hvordan kan du komme på træningslejr?  

For at finde en god arrangør, så kan du selvfølgelig google “svømning træningslejr“. Så er der ret stor chance for at du finder yaksport.dk., og det skal du være glad for.

Yaksport.dk kan nemlig sørge for lige præcis de lækre svømmebassiner, som I stor og mangler om vinteren – eller resten af året, hvis der er behov for det.

Sammen med yaksport. dk skræddersyr I jeres tur til varme himmelstrøg. I bliver indkvarteret på 4-5 stjernede hoteller, og der er lækker buffet 3 gange om dagen, så I har energidepoterne fyldt forsvarligt op. Desuden kan I nyde koldt kildevand under træningen

Der er træning 2 gange om dagen, og der er naturligvis gratis transfer til og fra svømmeanlægget, med mindre altså at banerne ligger i forbindelse med jeres hotel. 

I skal blot hoppe på flyet fra Danmark, og så er I på vej på en velarrangeret svømmetræningslejr. I bliver selvfølgelig modtaget i lufthavnen af en guide, som kører jer til hotellet.  

Kom i 5. gear – der skal svømmes igennem.