Skal du bruge en dygtig havemand?

08 januar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du ikke længere kan påtage dig arbejdet med din have, så skal du have fat i en havemand eller et firma, der tilbyder haveservice. Det kan være en stor aflastning for dig, særligt hvis du elsker at komme i din have og nyde den, når den står allermest flot. Læs med i dette indlæg, og hør mere om dine muligheder, når det kommer til haveservice. 

 

image

 

1. Forhør dig i din omgangskreds

Hvis dine venner eller familie selv benytter sig af haveservice, så er det en oplagt mulighed at spørge dem til råds. Måske kan de anbefale den haveservice, som de selv benytter sig af? Det kan også være, de får hjælp af en lokal havemand, der påtager sig flere kunder. Det er i hvert fald et forsøg værd, og så vil du også komme i kontakt med en dygtig fagperson, der kan levere et godt resultat.

 

2. Brug internettet

Hvis du ikke kender nogen, der benytter sig af en haveservice, kan du prøve at søge på Google efter en. Her kan du f.eks. skrive “haveservice i Svendborg“, og se dine muligheder. Der findes hundredvis af virksomheder, der tilbyder denne type tjenester, og det er værd at give dem et opkald for at høre, om de kan hjælpe dig. Du kan skrive forskellige haveservices ned, og ringe til dem. Så kan du høre mere til deres arbejdsmetoder, og hvilken pris du kan forvente at skulle betale. Samtidig kan du hurtigt sammenligne priserne mellem et par firmaer.

 

Læs anmeldelser

Når du er i gang med din søgning, så bør du også læse et par anmeldelser. Anmeldelser kan sige meget om et firma, og hvis der er udelukkende negative anmeldelser, så bør du ikke overveje dem. Selvom man skal tage anmeldelser med et gran salt, så kan det afspejle virkeligheden. Så hav det med i dine overvejelser, før du ringer til firmaet.

Flere Nyheder