Sjovt og motiverende mødebookingjob

25 januar 2021
Tina Høy

Er du ved at skifte branche eller har søgt efter et job et stykke tid? Måske har du endda erfaring som sælger eller telefonsælger? Hvis du har gode talegaver og evnen til at sætte dig ind i produkter, en kundes profil og behov, så er CPH Telemarketing din nye arbejdsplads. Især hvis du også motiveres af at kunne opnå målbare resultater og møde op til en god arbejdsplads. 

Hvis du kan lide at tale med mange forskellige mennesker på en dag, kan CPH Telemarketing tilbyde dig et job, du synes er sjovt. På CPH Telemarketings hjemmeside kan du nemt søge et mødebooker job online.

God arbejdsplads lig med gode resultater

Copenhagen Telemarketings holdning til medarbejderne er, at deres velbefindende betyder noget for de resultater, der skabes for kunden. Hvis medarbejderen er tilfreds med arbejdspladsen og sine forhold, er vedkommende mere motiveret for at yde sit bedste og skabe resultater til både egen, kunden og lederens tilfredsstillelse. På den måde tager ledelsen ansvar for medarbejdernes trivsel, talent og udvikling.

Værdier

En ting er at nå i mål, en anden er metoden til at nå dertil. Bureauet har opsat nogle værdier, de prøver at følge hver dag. De tager ansvar for egne opgaver og resultater, de udviser respekt for og hjælper hinanden og kommunikerer direkte med målet for øje. Derudover er de stolte af faget og tager gerne imod udfordringer, der skal løses. 

 

25 års erfaring

Det nye bureau har bl.a. SEARCH ROYALS, Wordpens og Dadkhah som kunder. Bureauet har dog mere end 25 års erfaring med at servicere kunder i telemarketingbranchen. Medarbejderne uddannes gennem træning, videreudvikling og evaluering, så de kan nå ekstraordinære mål for kunderne.
 
Copenhagen Telemarketing leverer direkte telefonsalg. Hvis du vil have nye kunder, så hyr bureauet, da de kan styre dit salg, lære dine kunder at vide, få daglig feedback fra dit marked og selvfølgelig give denne viden videre til dig som kunde.

Flere Nyheder