Sådan kan du få en unik tøjstil

21 januar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Mode kan være forvirrende. Det kan være svært at følge med, og have råd til, tidens nye trends. Der er dog ingen rigtig og forkert måde at klæde sig på. Hvis du er træt af, at skulle skifte dit gamle tøj ud, hver gang noget nyt kommer på mode, så er der ingen grund til det.

Der findes mange måder, hvorpå du kan give dig selv en ny stil, helt uden at skulle bruge en formue på helt nyt tøj. Vi har lavet en liste med tre ting, du kan gøre ved tøjet i dit skab, for at få en mere unik stil. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

strygemærker

Lap dit gamle tøj

Hvis du har et stykke tøj, som du egentlig har været meget glad for, men som desværre er gået lidt i stykker, så kan du sagtens fikse det. Det kan være at din yndlings bluse gennem flere år, har fået et lille hul. Her kan du vælge at lappe den, i stedet for at smide den ud. En smart måde, hvorpå du kan lappe dit tøj, er ved hjælp af strygemærker. Strygemærker kan fås med mange flotte motiver, så du kan give din gamle bluse et nyt look. 

Sy dit eget

Hvis du er klar på en god udfordring, så kan du også vælge at sy dit eget tøj fra bunden. Det kræver blot en symaskine, noget stof til tøjet og noget sytråd. Find noget stof du kan lide, og brug så din fantasi til at skabe noget tøj, som kun du ejer. 

Brug det på en ny måde

Du kan også vælge at sy tøj ud af dit gamle tøj, hvis du for eksempel har et par bukser med et fedt motiv, som du ikke længere går med. Dermed genbruger du tøjet, i stedet for at smide det ud, så det ikke længere kan bruges. Det kan også være en langærmet bluse, som måske kunne være meget flottere uden ærmer. 

Flere Nyheder