Lasagne er en ret, som hele familien kan enes om

19 november 2018
Emilie Ann Jacobsen
Lasagne er en ret, som hele familien kan enes om

Har du svært ved at finde på retten, som alle i familien kan lide? Det kan nemt blive et puslespil at få aftensmaden til at gå op, når du skal tage hensyn til både børn og voksnes smagsløg. Det kan skabe konflikter ved aftensbordet, fordi børnene ikke vil spise det, som de voksne spiser – eller gøre de voksne ekstra trætte, fordi de ikke kan få lov til at spise noget rigtig voksenmad for bare en gangs skyld. 

Der er dog heldigvis nogle retter, som både børn og voksne godt kan blive enige om. Det er for eksempel lasagne. Det er en lækker og nem ret at lave – og det er meget nemt for dig at lave den, så du har nok til flere dage. Dermed slipper du for alt for meget besvær med at skulle lave mad. Det kan være rigtig rart for dig. 

Noget af det gode ved lasagne er, at du kan variere den udi det uendelige. Det kan for eksempel være i forhold til, at du kan komme forskellige former for grøntsager i. Der er mange børn, der ikke er særlig vilde med grøntsager, selvom de jo ellers er meget sunde. Det er dog nemt for dig at rive eller blende grøntsager og gemme dem i kødsovsen, så børnene ikke lægger mærke til dem. 

Har du brug for en god opskrift på lasagne, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på kogebogen dk-kogebogen.dk. Der har de et væld af forskellige former for opskrifter, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde en god opskrift på lasagne. Du kan lave den et par gange for at finde frem til en version, som hele familien kan lide. Derefter kan du gå i gang med at variere den, så den passer til alles smagsløg. Læs mere på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/850/lasagne 

Flere Nyheder