Lad din akupunktør i København hjælpe dig

25 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Har du brug for hjælp til at opnå større harmoni i din tilværelse? Så bør du overveje akupunktur.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur har god effekt på en lang række dårligdomme, og vil kunne hjælpe dig hvis du døjer med diverse lidelser eller livsstils sygdomme.

For eksempel er der god evidens for at akupunktur kan mildne smerter i muskler og led forårsaget af alt fra gigt til sports skader og inflammatoriske tilstande. Mange allergikere samt astma og bronkitis patienter har god glæde af behandling ed akupunktur, lige som mennesker med migræne eller tilbagevendende hovedpine også beretter om en bedring i tilstanden.

Der ud over kan akupunktur bruges i forbindelse med behandling af lidelser i fordøjelses systemet som for eksempel IBS (Irritated Bowel Syndrome, eller irriteret tyktarm) eller Morbus Crohn.

Brug akupunktur mod afhængighed

En af de meget populære anvendelser af akupunktur er som et led i rygeafvænning eller behandling af afhængigheds betinget misbrug.

Hvis du gerne vil lægge smøgerne på hylden eller sætte en stopper for din sukkertrang kan du med stor fordel supplere din behandling med akupunktur, for mere holdbare og effektive resultater.

Få akupunktur mod stress

Du kan også lade akupunktur være et supplement til din behandling hvis du er sygemeldt med stress. Akupunktur kan hjælpe dig til at genvinde jordforbindelsen og genskabe den gode kontakt med dig selv.

Mange stress patienter beretter om en øget krops bevidsthed og færre stress symptomer efter behandling med akupunktur. Og det giver da også fin mening at denne behandling kan være med til at skabe balance i livet.

Hvor kan jeg finde en kompetent akupunktør i København?

Hos den Københavns baserede Akupunktur Klinik kan du altid bestille tid til en behandling hos en veluddannet og erfaren akupunktør. Klik ind og læs mere om akupunktur på Akupunktur Kliniks hjemmeside aku-punkturklinik.dk

Flere Nyheder