Kør klimavenligt med en Suzuki Across

07 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du i markedet efter en ny fremtidssikker bil til dig og din familie? Så bør du overveje at vælge en bil af mærket Suzuki.

Hvorfor skal jeg vælge en Suzuki?

Der er mange fordele ved at vælge en bil af mærket Suzuki. Først og fremmest får du med en Suzuki en solid og vel designet bil med en fornuftig brændstof økonomi. De nyere Suzuki modeller ligger i top hvad angår såvel sikkerhed som køre egenskaber – og så er de forsynet med top of the line elektronisk udstyr som højner både køreglæde og sikkerhed på vejen.

Laver Suzuki plug-in hybrid biler?

Inden for de seneste år er antallet af plug-in hybrid biler fra de mest velkendte brands vokset hastigt. Suzuki er selvfølgelig også med på vognen, så at sige, og præsenterer stolt sin plug-in hybrid bil Suzuki Across.

Suzuki Across er et af de nyeste skud på stammen fra Suzuki og benytter den seneste plug-in hybrid teknologi. Dette sikrer en høj ydelse og et lavt forbrug. Dermed er en Suzuki Across et fornuftigt valg for dig og din familie hvis I ønsker at køre grønt og samtidig spare penge.

image

Med en plug-in hybrid bil får I maksimal fleksibilitet idet bilen er forsynet med såvel en forbrændingsmotor som med et batteri der både kan lades op under kørsel og ved hjælp af en el ladestander. Og så kan du køre miljøvenligt uden at skulle gå på kompromis med familiens krav til sikkerhed og høj komfort i kabinen.

Find din nye Suzuki Across hos AT Biler

Når du skal anskaffe en ny bil er det en god idé at vælge en forhandler med særlig ekspertise inden for det pågældende mærke. Du kan for eksempel med stor fordel købe din nye Suzuki Across hos AT biler. Klik ind og læs mere på hjemmesiden ATbiler.dk

Flere Nyheder