Hold din næste fest i hyggelige selskabslokaler lidt uden for Køge

03 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Er du ved at planlægge en fest, er noget af det vigtigste selvfølgelig, at du har et sted, hvor du kan holde festen. Er det en større fest, du planlægger, er det ikke sikkert, at du har plads til at have alle gæsterne derhjemme. Derfor har du selvfølgelig brug for at leje nogle lokaler ude i byen. Men hvor kan du lige gøre det henne? Der kan et selskabslokale være en oplagt mulighed. Der har de alt, hvad du skal bruge i forhold til at holde en hyggelig fest. 

Leder du efter et sted, hvor de har plads til selskaber i Køge, kan du for eksempel se nærmere på Traktørstedet Højeruplund. De har mange års erfaring med at holde både større og mindre selskaber. Der er derfor ingen opgave, der er for stor og ingen opgave, der er for lille. De har hele fire forskellige lokaler, som du kan vælge imellem. Har du brug for flere lokaler til festen, kan du kontakte dem og høre, om der er flere af lokalerne, der er ledige på samme dag. 

Vælg den selskabspakke, der passer til dit arrangement 

Når du skal holde et selskab hos Højeruplund, har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige selskabspakker. De inkluderer mad og drikkevarer. Hvor meget og hvornår det skal spises, kommer dog helt an på, hvilken pakke du vælger. 

Skal du holde et frokostarrangement, kan du vælge at få serveret etablissementets frokostbord og derefter kaffe og kage. Er dit arrangement derimod et aftenarrangement, kan du vælge en pakke med en trerettersemenu og natmad senere på aftenen. I begge pakkerne vil der være inkluderet drikkevarer. 

For at bestille en pakke skal der være minimum 18 gæster. Hvis du har børn under 12 år med til festen, skal du kun betale halv pris på dem. Er du blevet nysgerrig på, hvad Højruplund kan tilbyde, så gå ind og se mulighederne på deres hjemmeside

Flere Nyheder