Hæv niveauet på din hjemmeside med skarpe SEO tekster

05 april 2021
Astrid Pedersen

Ønsker du at give din webshop det ekstra skub som betyder at du kommer sikkert ud over rampen og begynder at få kunder i butikken? Så bør du satse på at styrke din SEO. Og det kan du for eksempel gøre ved hjælp af kategoritekster.

Hvad er kategoritekster?

Kategoritekster er et af de vigtigste redskaber til at opnå god SEO i en webshop. De gælder for langt de fleste webshops, som fører varer af forskellige typer, at disse er inddelt i kategorier med hver sin side.

En kategori side er en vigtig side idet den med fordel kan anvendes som landing page for online marketing kampagner – for eksempel Google Ads – idet den præsenterer udvalget af produkter på en nem og overskuelig måde.

Søger en potentiel kunde for eksempel på ”billige løbesko” giver det mening at linke til kategori siden for løbesko i din webshop. Samtidig vil du på dine kategori sider have mulighed for at præsentere samtlige produkter i kategorien ved hjælp af informativ og vedkommende kategoritekst.

En kategoritekst kan give oplysninger om de enkelte produkter eller sammenligning af produkterne indbyrdes således at du gøre det lettere for kunden at vælge det helt rigtige produkt inden for en bestem kategori. Der ud over er en lang og relevant kategoritekst rent guf for Google.

Det betyder at du faktisk kan booste din SEO med de rigtige kategoritekster i din webshop. Og til det formål bør du alliere dig med en dygtig SEO skribent eller tekstforfatter med speciale i SEO som kan levere de stærkeste kategoritekster optimeret op imod Google og andre søgemaskiner.

Hvor kan jeg finde en tekstforfatter som kan hjælpe med kategoritekster?

Hvis du leder efter en dygtig skribent med SEO værktøjskassen helt på plads kan du kontakte det online marketing bureau Wordpens. Få yderligere information på Wordpens’ hjemmeside https://wordpens.com/kategoritekster/ 

Flere Nyheder