Glem ikke badekarret, når du giver dit badeværelse nye farver

24 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Hvis du er træt af farverne på dit badeværelse, har du sikkert overvejet at ændre dem. Det kan være, at du gerne vil male fliserne, eller der måske er dele af væggen, som du godt kan male. Når du maler dit badeværelse, må du dog endelig ikke glemme også at male dit badekar. Ved at få malet badekarret giver du hele badeværelset et sammenhængende udseende, hvilket vil være både meget smukt og netop gøre, at du føler, at du er kommet i mål med de ændringer på badeværelset, du ønskede. 

Hvis du gerne vil have give ny emalje badekar, kan du for eksempel henvende dig til Emaljespecialisten. Det er et firma, der har stor erfaring med at give ny emalje til blandt andet badekar. De kan male dit badekar i stort set den farve, du ønsker. Det er med til at gøre, at du nemt kan få det til at matche væggene, hvis du ønsker det. Det er dog helt op til dig, hvordan du ønsker, at dit badeværelse skal se ud. 

Er emaljering af badekarret ikke dyrt? 

Måske er du lidt bange for, at det bliver meget dyrt for dig at få en professionel til at emaljere dit badekar. Koster håndværkere ikke alt for mange penge? Når det kommer til badeværelset, stiller alle materialer derude dog nogle særlige krav. Det gælder selvfølgelig også for dit badekar. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at bruge pengene på det, hvis du ønsker et flot og holdbart resultat. 

Du kan godt købe emalje til at emaljere dit badekar selv. Det vil dog ikke være smart at gøre, da du ikke kan være sikker på at få et lige så godt resultat. Derudover kan du ikke være sikker på, at det er lige så holdbart. Derfor er det langt bedre, at du bruger lidt flere penge på at få en professionel til at gøre det. 

Flere Nyheder