Find håndkøbsprodukter og apotekervarer på apoteket

28 august 2021
Astrid Pedersen

Bruger du kun dit lokale apotek i forbindelse med afhentning af receptpligtig medicin? Så kan du med fordel læse med her, og få yderligere information omkring hvorledes du ellers kan bruge apoteket.

Køb håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

Hvis du har en tendens til let allergi eller ditto smerter, for eksempel hovedpine, er det ikke sikkert at du har brug for læge ordineret medicin. I mange tilfælde vil du fint kunne klare dig med håndkøbsmedicin.

Inden for kategorien håndkøbsmedicin finder du blandt andet milde smertestillende piller så som for eksempel Panodil, Ipren og Pinex. Du kan finde medicin mod sæson betinget allergi, høfeber og nældefeber i håndkøb, i form af Benadryl eller Benaday.

Er du ved at blive lidt sløj i anledning af forkølelse eller influenza kan du finde slimløsende og hostestillende midler som håndkøbsmedicin. Og så fås diverse rygestop produkter så som nikotin tabletter, tyggegummi, plaster og mundspray også i håndkøb.

Find de bedste apotekervarer på apoteket

Selv om du godt kan købe varer så som plastre, babypudder, prævention og lignende i dagligvarehandelen er der mange fordele forbundet ved at købe dem på apoteket. Først og fremmest er du altid sikker på at produkterne holder en god kvalitet. Der ud over har du adgang til et større og mere velassorteret udvalg af apotekervarer når du finder dem på apoteket.

Skal du for eksempel bruge produkter til sårpleje, for eksempel plaster, desinfektions midler, spritservietter, kompres, Jelo net eller gaze, vil du kunne finde de bedste af slagsen på dit lokale apotek. Og har du brug for plejeprodukter til din baby er du garanteret rene produkter fri for unødig kemi på apotekets hylder.

Hvor finder jeg et godt apotek i Randers?

Er du bosiddende i Randers eller omegn hedder dit nærmeste apotek Randers Jernbane Apotek. Klik ind og læs mere på https://randersjernbane.apotekeren.dk/ 

Flere Nyheder