Få kandidaten i hus med en headhunter

I disse dage kan vi glæde os over en vækstkurve, som er for opadgående, når det gælder danske startup virksomheder. Innovationslysten og iværksætterånden trives som aldrig før, og sjældent har så mange danske idémagere har så gode muligheder for en flyvende start på en fantastisk international karriere.

Ledere, specialister og andre kloge hoveder – forudsætninger for vækst

Det eneste, der kan stikke en kæp i hjulet for de danske virksomheders vækst eventyr, er manglen på dygtige ledere, veluddannede og erfarne eksperter, højt uddannede specialister og forskere, som kan tilføre virksomheden den viden og kompetence, som den skal bruge for at komme ordentligt ud over rampen. Erfarne og højt kvalificerede medarbejdere skal besætte de nøglepositioner, som er alt afgørende for virksomhedens succes på markedet. Og der er desværre kun et begrænset antal af disse særligt kompetente emner på markedet.

Find dine nye medarbejdere med en headhunter

Derfor anvender flere og flere danske virksomheder headhuntere, når de kloge hoveder og dygtige hænder skal hentes ind. Headhunting er ikke kun for store firmaer og koncerner – for små startup virksomheder er det lige så – hvis ikke mere – vigtigt at få de højt profilerede stillinger besat af medarbejdere, som har viden og erfaring inden for såvel branche og forretningsområde som de produkter og ydelser, virksomheden beskæftiger sig med. Desværre ses det ofte, at disse kandidater allerede sidder i stillinger hos virksomheder, som leverer lignende produkter og ydelser – altså med stor sandsynlighed konkurrenterne. Og her er headhunteren en stor fordel for din virksomhed.

Ud over det, at en headhunter kan identificere din virksomheds behov, og hermed indkredse den eller de mulige og oplagte kandidater til stillingerne, er headhunteren også i stand til at kapre de vigtige medarbejdere – selv hvis de sidder i gode, velbetalte stillinger. Hvis du er nysgerrig på, hvordan en headhunter arbejder, kan du læse mere på dedikation.dk