Derfor er en gæstebog et must til konfirmationen

Kan du huske, hvem der var til din konfirmation? Måske kan du huske nogle, men ikke alle. Hvis du kan huske alle, der var med, ved du så, hvilke klogeord eller hilsner de ville have givet dig på den dag? Hvis du har haft en gæstebog, gør du faktisk. Så kan du se i bogen og læse de mange kloge ord og søde hilsner, som du har fået af alle dine gæster på dagen. Det er et rigtig godt minde fra din konfirmation.

Hvis du står over for selv at skulle planlægge en nu, er det derfor en god ide, at du får købt en gæstebog, så din søn eller datter også kan opleve, hvor magisk det er at kunne finde sin gæstebog frem mange år senere og læse de mange hilsner. Det er derfor en ting, som du bestemt ikke må glemme.

Men hvor køber man lige en gæstebog henne i dag? Det nemmeste vil klart være for dig, at du køber en via nettet. Det kan for eksempel være, når du bestiller pynt til festen. For eksempel på en webshop som ctiparty.dk. Dermed slår du to fluer med et smæk, da de også har pynt til at dekorere lokalet med. Faktisk kan du slå tre fluer med et smæk, da du hos dem også kan finde pynt til at pynte bordet med. Dermed kan du virkelig komme langt i forhold til dine forberedelser. 

Det er ikke sikkert, at din søn eller datter kan se pointen med, at I skal have en gæstebog til konfirmationen. Hvorfor kan folk ikke bare skrive en hilsen til dem på de sociale medier? kan det være, at de spørger. Så må du forklare dem, at der er noget helt andet ved at have en gæstebog. For eksempel har folk mulighed for at tegne en tegning, og der er noget meget unikt ved at kunne se folks håndskrift. Det er med til at gøre gæstebogen langt mere personlig, end de sociale medier kan være.