Der er ikke det arbejde, som den rette glarmester ikke kan klare for dig

29 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Du skal nærmest bare forestille dig, hvad det er for et problem, der kan opstå med de ruder og glas, som du har, og så kan den rette glarmester klare tjansen for dig.

Man bliver også næsten overrasket over, hvor mange typer af glas med videre der eksistere derude, når man først begynder at se på det, om det er i firma-regi eller i det private.

Det kan være de helt almindelige ruder, som vi alle sammen kender fra hjemmet, lejligheder eller endda kontorlandskaber, hvor man har moderne bygninger, hvor næsten hele væggene udgør glaspartier, så der kan komme med flere ind.

Så har man også panoramavinduer, som man ser det i butikker, hvor forretninger bruger det til at udstille de udvalgte varer i eller vise sæsonens seneste sortiment frem eller skabe en spændende udstilling med tilbud der.

Og det stopper sådan set slet ikke.

Alt, hvad du kan tænke dig til af glaselementer, kan den glarmester klare

Det kan også være, du bor i en gammeldags bygning, hvor der er mange ældre ruder, som der skal optimeres og rettes til, fordi de er så specielle, at de ikke kan udskiftes.

Det kan sådan en glarmester også tage sig af, så det behøver ikke være hverken nyt eller gammel, hvis man har fat i den rette instans: så skal det nok blive rettet.

Måske er det drivhuset i haven, som der skal have en omgang, og her er der jo rigeligt med glas at gøre godt med.

Er opgaven glasdøren ud til have eller havestuen, så kan de også tage sig af det; er det et ovenlysvindue, som der skal udskiftes eller ordnes, så er de også klar til den sag.

Så vi lyver ikke, når vi siger, at det vitterligt er langt de fleste tænkelige opgaver med glas, som glarmesteren kan tage sig af.

Flere Nyheder