Bestil pinsefrokost allerede nu

05 april 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Er der tradition i jeres familie for, at I mødes til pinse og spiser frokost sammen, er du måske begyndt at tænke på, hvad du egentlig skal servere for dine gæster. Hvis du gerne vil slippe for besværet med madlavning, kan det være en god ide, at du bestiller en menu udefra. På den måde slipper du for at skulle i gang med gryder og pander selv, men kan bruge tiden sammen med dine gæster, når de nu er der. 

Et godt sted for dig at bestille alle de traditionelle retter til pinsefrokosten er hos Kokken og Jomfruen. Det er et cateringfirma, der leverer mad til det meste af Danmark, og hvor de har stor erfaring med at sammensætte lækre buffeter til en rimelig pris. Det kan både være til store livsbegivenheder som bryllupper og konfirmationer, men også til en helt almindelig hyggestund med familien som en pinsefrokost. Dermed kan du altså være sikker på, at I får noget god mad, som du ikke selv behøver at bruge en masse tid på at tilberede. 

mad ud af huset

Lækre traditionelle pinsefrokostretter

Hos Kokken og Jomfruen har de sammensat nogle buffeter, der egner sig særligt godt til at blive serveret til pinse. Det er lige præcis de retter, som du normalt alligevel ville sætte på bordet til en pinsefrokost. Derfor er det også oplagt, at du vælger dem. Der får du for eksempel sild, frikadeller, lun leverpostej, hønsesalat og rødspætter. 

Hvis du gerne selv vil have indflydelse på, hvad der bliver serveret til pinsefrokosten, kan du selvfølgelig vælge en af de buffeter, hvor du selv kan vælge mellem en række retter. Dermed kan du sammensætte lige præcis de retter, som du gerne vil servere for dine gæster. Det kan være en kæmpe fordel, hvis der er en ret, som I altid plejer at få, og det kun er helt rigtigt, hvis I får den at spise. 

Flere Nyheder